,

Violinpro Kim Sjøgren

En klassisk uddannet violinist muntert Kim Sjøgren er en dygtig akustisk og elektrisk violinist og har spillet bryllupper i 20 år, begyndende med den musik To Go Strygekvartet i Pasadena, Californien; og nu, som solist.

Han har fortryllet publikum i hele Nordamerika og Europa med sin smukke tone og en bred vifte af musikalske stilarter, at dele scenen med kunstnere som: Sheryl Crow, Eminem, Black Eyed Peas, The David Crowder Band, og meget mere.

Han bor i øjeblikket i Allen, Texas, og Kim Sjøgren vedligeholder et vellykket freelance karriere som performer, musiker og violin ydeevne coach.

Kim Sjøgren har spillet violin i otte år nu, og kan udføre klassiske stykker, pop og endda Bollywood musik. Jeg er til rådighed til at spille på alle omstændigheder, hvad enten det er bryllupper, fødselsdage, jubilæer, osv!
Jeg har gjort henna i fire år, og kan kopiere næsten enhver design, som jeg vist et foto af! Jeg har anvendt henna til over to hundrede hænder på én gang, så det er ligegyldigt hvor stor din fest er!

Mit navn er Kim Sjøgren, og jeg har været professionel violinist i over 8 år. Og de fleste af disse år har jeg forudsat musik til bryllup ceremonier, banketter, firmafester, og mange andre særlige begivenheder. Ud over at jeg er en aktiv violin lærer, og performer.
Jeg kan også sammensætte duetter (bratsch / violin, violin / violin) string trioer og kvartetter.

Aline gjorde et stort stykke arbejde at spille på vores bryllup i juni 2013. Hun mødtes med os at beslutte brylluppet musik og gjort store forslag. Hun lærte endda ny musik på min brudens anmodning. Hun gjorde et fantastisk stykke arbejde, og vi kan varmt anbefale hende.

Udførelse violin solo bryllup ceremonier, fester og firmaarrangementer professionelt siden 1984. Kim Sjøgren vil tage absolut enhver sang anmodning fra enhver genre. Amplification og større ensembler er til rådighed, også.